Home Agenda

Excursie haven van Antwerpen en Fotomuseum

Zondag 4 maart trekken we met onze club richting haven van Antwerpen en het Fotomuseum.

Programma:

08u00: Vertrek aan Jeugdhuis Dido richting A’pen
09u00: Start wandeling in de oude haven (start en aankomst aan het MAS)
12u30: Lunch in Het Duvels Genot
13u45: Geleid bezoek aan het FotoMuseum Provincie Antwerpen
16u00: Start havenroute (ca. 60 km)
18u30: Terugreis Erpe-Mere, of richting ’t stad…

Deelname aan de lunch en/of het fotomuseum is vrijblijvend.

Toegangstarief FotoMuseum : 5€ (kortingstarief voor CVB leden)

Lunch met keuze uit 4 gerechten:

• Verse pasta bolognaise: €12,50
  • Een duo van artisanale kroketjes: € 12,60
  • Salade met gemarineerde kippenreepjes, pijnboompitjes, ananas en curryvinaigrette: €15,20
  • Foccacio met mozarella, zongedroogde tomaatjes en rucola €8,9

Inschrijven kan tot 15 februari. De inschrijving is pas definitief na voorafbetaling van de toegangsprijs voor de lunch en/of het fotomuseum. De gids in het FotoMuseum wordt door de club betaald. Na inschrijven krijg je een uitnodiging tot betaling. Betaling gebeurt bij voorkeur op het rekeningnummer van de club: BE40 9730 2245 8463 (BIC: ARSP BE 22).

Vermeld bij je inschrijing in de commentaren duidelijk:

• of je die dag chauffeur wil zijn, en zoja, hoeveel extra personen je nog kan meenemen
  • of je zal deelnemen aan de lunch in het Duvels Genot en welk gerecht je wil eten
  • of je zal deelnemen aan het bezoek van het fotomuseum
  • of je ‘s avonds na de autorit door de haven nog Antwerpen city wil verkennen

Tot slot nog de algemene richtlijnen die gelden voor onze uitstappen.

1. Deelnemen aan de excursies is enkel mogelijk voor leden van de club.
  2. Vervoerkosten dienen onderling afgesproken te worden tussen bestuurder en medepassagiers.
  3. Het aantal deelnemers wordt verdeeld in kleine groepen, elke groep start indien mogelijk op een verschillende plaats of tijdstip zodat men elkaar niet hindert en er meer verscheidenheid in de foto’s komt.
  4. De medewerkers van de werkgroep Excursies verdelen zich in de groepen om praktische zaken onderweg te kunnen oplossen.

Inschrijven kan tot 15 februari via het formulier op deze pagina (niet vergeten in te loggen om het te zien).

Voor meer informatie over deze excursie kan je terecht bij Jenny op excursie-antwerpen@fotoclubaalst.be.

You need to be logged in in order to be able to register for this event.