Home Algemene info

Algemene info

Hoe het allemaal begon:

Betekent fotografie meer voor jou dan familie- en vakantiekiekjes maken?
Is fotografie eerder een passie die je wilt delen, die je wilt beleven samen met anderen.
Wil je graag foto’s maken met een beetje meer…
Wil je leren samen met en van anderen.
Dan is een fotoclub misschien iets voor jou.
Ben je geïnteresseerd neem dan vrijblijvend contact op.

Met dit bericht, dat Mark Luyten de wereld instuurde, begon het allemaal begin 2011.

Aan de talrijke reacties te bemerken, bleek al snel dat Aalst nood heeft aan een fotoclub.
Na de eerste startvergadering werden de eerste werkgroepen gevormd en kon de club van start gaan.

Visie:

Fotoclub Aalst vzw is een vereniging voor amateurfotografen uit Aalst en omstreken.
Deze fotoclub is een open vereniging, zonder maximum ledenaantal en toegankelijk voor alle fotografen uit de streek.
Doel van de club is om samen iets te leren, van mekaar, maar ook om kennis te vergaren door workshops en allerhande clubactiviteiten.

De clubleden komen om de 14 dagen op woensdag bij elkaar in JH Dido, Oude Heerbaan 7, te Erpe-Mere. Voor specifieke data, zie onze agenda.
Onderwerpen van de foto’s kunnen uiteen lopen van architectuur en landschappen, straatfotografie, urbex, objectfotografie, portret, reizen, sport, enz.

Lid worden:

Het lidgeld voor het jaar 2018 bedraagt 50€
Meer info omtrent het lidgeld vind je op deze pagina.

Heb je nog vragen betreffende VZW Fotoclub Aalst, stel deze dan gerust via dit contactformulier.

Als je onmiddellijk lid wil worden, kan je hier je gegevens doorsturen.