Home Lid worden

Lid worden

Wil je lid worden van onze vereniging? Kom dan gerust eerst enkele keren kijken en meedoen. Als je er dan zin in hebt ben je welkom. Je hoeft dus niet onmiddellijk lid te worden. Kom je in die “proefperiode” naar een betalende clubactiviteit dan krijg je dat bedrag terug als je daarop aansluitend lid wordt.

Vul hieronder al je gegevens in om je meteen in te schrijven.
Meer info omtrent het lidgeld, vind je op deze pagina.

Lidgeld kan je betalen per overschrijving naar rekeningnummer BE40 9730 2245 8463 (BIC: ARSP BE 22) met vermelding van je naam. Je kan ook contant betalen op een van de clubavonden. Spreek dan gewoon iemand van het bestuur aan.

Lees ook zeker het interne reglement van de club.

captcha

Deze gegevens worden gebruikt door het bestuur van Fotoclub Aalst vzw in het kader van de clubwerking. We geven deze informatie niet door aan andere partijen. Je hebt altijd recht op inzage en aanpassing van je eigen gegevens. Richt je daarvoor tot iemand van de raad van bestuur.