Home Portfolio’s

Portfolio’s

Opgelet, elk lid draagt volledig zelf de verantwoordelijkheid voor de getoonde foto’s in zijn/haar persoonlijke portfolio inzake auteursrechten. De VZW Fotoclub Aalst als dusdanig, kan bij eventuele overtredingen hieromtrent, niet aansprakelijk gesteld worden.
Deze werken zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt of gekopieerd worden zonder toestemming van de eigenaar.

Home » Portfolio's » Recently updated albums

Stefaan Lateur

#2K18 - Het gerepte landschap Anno 2018 Het landschap zoals we het heden kunnen beleven is het product van een millennia lange evolutie. De impact van de mens speelt hierin een bijzonder belangrijke rol. Sinds het ontstaan van de landbouw heeft de mens, al dan niet bewust, processen geactiveerd welke voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de vorming en het uitzicht van het huidige landschap.
IMG_2553_fotoclub.jpg

Koen Ceusters

In mijn portfolio zijn voornamelijk architectuur - en landschapsfoto's opgenomen omdat ik enorm gepassioneerd ben in natuur en architectuur. Af en toe experimenteer ik om foto's te maken in andere takken van de fotografie.
seascape part2

François Roelant

Kate wordt 18! Deze reeks toont een deel van de viering van een jong meisje op de Filipijnen die 18 wordt. Zij wordt nu als volwassene "debut"beschouwd. De volgende foto's in het portfolio vormen geen reeks maar zijn gewoon opnames die ik goed vind.
104.JPG

Reinhold Podevijn

"Shopping women - Eating men" Mijn fotografie draait meestal om toeval. Dingen, elementen, situaties, gebeurtenissen die toevallig samen gebeuren op het moment dat ik langs kom met mijn toestel en die ik op één of andere manier intuïtief aanvoel. Het is meestal nadien, tijdens de nabewerking, dat ik me ten volle bewust wordt van wat de trigger is geweest om het beeld te maken. Soms gebeurd het wel eens dat je na een hele dag gefotografeerd te hebben met je digitale toestel, er elementen terug keren. Zoals deze uitstap. Een uitstap naar mijn favoriete Hollandse stad, Rotterdam.
Shopping women - Eating men #4

Mark Luyten

De rode draad doorheen deze reeks is de creativiteit van anderen, architecten, landschapsarchitecten, street artists, beeldhouwers, modeontwerpers, etalagisten... en wat ik daar fotografisch mee doe. Ik ben dankbaar voor zoveel schoonheid en wil daar erkenning aan geven. Op een beeld na werden alle foto's gemaakt in Düsseldorf.
_DSC6883_1.jpg