Home Portfolio’s

Portfolio’s

Opgelet, elk lid draagt volledig zelf de verantwoordelijkheid voor de getoonde foto’s in zijn/haar persoonlijke portfolio inzake auteursrechten. De VZW Fotoclub Aalst als dusdanig, kan bij eventuele overtredingen hieromtrent, niet aansprakelijk gesteld worden.
Deze werken zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt of gekopieerd worden zonder toestemming van de eigenaar.

Home » Portfolio's » Recently updated albums

Stefaan Lateur

#2K18 - Het gerepte landschap Anno 2018 Het landschap zoals we het heden kunnen beleven is het product van een millennia lange evolutie. De impact van de mens speelt hierin een bijzonder belangrijke rol. Sinds het ontstaan van de landbouw heeft de mens, al dan niet bewust, processen geactiveerd welke voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor de vorming en het uitzicht van het huidige landschap.
IMG_1932_fotoclub.jpg

Koen Ceusters

Fotografie opent je ogen en laat je daar stilstaan waar je anders voorbijloopt.
the Sint Michiels bridge

François Roelant

Kate wordt 18! Deze reeks toont een deel van de viering van een jong meisje op de Filipijnen die 18 wordt. Zij wordt nu als volwassene "debut"beschouwd. De volgende foto's in het portfolio vormen geen reeks maar zijn gewoon opnames die ik goed vind.
La madeleine Parijs1.jpg

Reinhold Podevijn

"Shopping women - Eating men" Mijn fotografie draait meestal om toeval. Dingen, elementen, situaties, gebeurtenissen die toevallig samen gebeuren op het moment dat ik langs kom met mijn toestel en die ik op één of andere manier intuïtief aanvoel. Het is meestal nadien, tijdens de nabewerking, dat ik me ten volle bewust wordt van wat de trigger is geweest om het beeld te maken. Soms gebeurd het wel eens dat je na een hele dag gefotografeerd te hebben met je digitale toestel, er elementen terug keren. Zoals deze uitstap. Een uitstap naar mijn favoriete Hollandse stad, Rotterdam.
Shopping women - Eating men #12

Mark Luyten

De rode draad doorheen deze reeks is de creativiteit van anderen, architecten, landschapsarchitecten, street artists, beeldhouwers, modeontwerpers, etalagisten... en wat ik daar fotografisch mee doe. Ik ben dankbaar voor zoveel schoonheid en wil daar erkenning aan geven. Op een beeld na werden alle foto's gemaakt in Düsseldorf.
ml_20180930_FCA_Düsseldorf__814_1.jpg

Jan Rochette - Namib desert

Deadvlei, gelegen in de oudste woestijn ter wereld (Namib desert), is een bijzondere en magische (zout)pan omgeven door hoge zandduinen. Samen met de 900 jaar oude dode bomen en de azuurblauwe lucht maken het tot een surrealistische omgeving. Verder in alle rust genieten van een heuse spookstad: Kolmanskop. Ooit werden hier diamanten gevonden, maar die tijd is voorbij. Gebouwd naar Duits model. Op z’n hoogtepunt was er een ziekenhuis, een dancing, een elektriciteitscentrale, een school, een kegelbaan, een theater en een spoorbaan te vinden. In 1956 was Kolmanskop helemaal verlaten en viel het ten prooi aan het woestijnzand. Langzaam, maar gestaag worden de gebouwen met woestijnzand gevuld. Superlocaties voor de fotograaf!
Namibie 03.jpg