Home Portfolio’s

Portfolio’s

Opgelet, elk lid draagt volledig zelf de verantwoordelijkheid voor de getoonde foto’s in zijn/haar persoonlijke portfolio inzake auteursrechten. De VZW Fotoclub Aalst als dusdanig, kan bij eventuele overtredingen hieromtrent, niet aansprakelijk gesteld worden.
Deze werken zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet gebruikt of gekopieerd worden zonder toestemming van de eigenaar.

Home » Portfolio's » Recently updated albums

Koen Ceusters

Fotografie opent je ogen en laat je daar stilstaan waar je anders voorbijloopt.
beach of Ostend

François Roelant

Ik heb deze selectie gemaakt uit een serie foto's die ik heb gemaakt als test met een ouder analoog toestel Pentax MZ-7 met kodak 400Tmax film B&W
PICT0013.JPG

Reinhold Podevijn

Ondertussen ben ik al even bezig met analoge fotografie. Zowel in Black and White als in kleur, met verschillende soorten film die je nog steeds kan vinden op de gespecialiseerde markt. Elke film vraagt zijn eigen aanpak. Voorlopig voel ik mij nog te gulzig om echt de film verder uit te puren, maar ik hou van de resultaten.
_F4A4030.jpg

Mark Lebegge

Cambridge

Luc Van Der Biest

JAP_6313fotoclub.jpg

Eric Debremaeker

IMG_8617.JPG

Jan Rochette - Namib desert

Deadvlei, gelegen in de oudste woestijn ter wereld (Namib desert), is een bijzondere en magische (zout)pan omgeven door hoge zandduinen. Samen met de 900 jaar oude dode bomen en de azuurblauwe lucht maken het tot een surrealistische omgeving. Verder in alle rust genieten van een heuse spookstad: Kolmanskop. Ooit werden hier diamanten gevonden, maar die tijd is voorbij. Gebouwd naar Duits model. Op z’n hoogtepunt was er een ziekenhuis, een dancing, een elektriciteitscentrale, een school, een kegelbaan, een theater en een spoorbaan te vinden. In 1956 was Kolmanskop helemaal verlaten en viel het ten prooi aan het woestijnzand. Langzaam, maar gestaag worden de gebouwen met woestijnzand gevuld. Superlocaties voor de fotograaf!
Namibie 14.jpg